Rođendanska zabava je uvek posebna i nezaboravna za svakog slavljenika. U tom smislu, potreban vam je restoran koji će svoju salu za proslavu napuniti do vrha raznobojnim balonima i cvetnom dekoracijom. Lepo je i lakše kada je sve organizovano na jednom mestu, i kada ne morate da jurite da biste sve uklopili u jednu celinu i dobili proslavu rođendana za pamćenje .

Zato postojimo mi - restoran Casa Bianca Delux na Dunavu. Samo nam dostavitie spisak vaših želja i sačekajte njihovo ispunjenje te značajne večeri.

Nudimo cvetne aranžmane, dekoraciju za stolove raznih boja po vašoj zelji, a sve da bi prostor delovao luksuzno I bajkovito. Naš prostor se uvek prilagođava prema broju vaših gostiju na rođendanskoj proslavi.

Proslava 18 Rodjendana Zemun01
Proslava 18 Rodjendana Zemun03
Proslava 18 Rodjendana Zemun08

Pored torte, koja je kraljica svakog rođendana, bitno je i da se lepo pojede za ovako važan dan. Naš restoran nudi bogat izbor hrane domaće i internacionalne kuhinje kao i širok asortiman domaćeg i stranog pića. Uvek možete sačiniti svoj meni po želji, ili se osloniti na izbor naseg šefa kuhinje.

Veoma važna stavka je i profesionalno ozvučenje. Pretpostavljamo da želite svirku uživo na svom rođendanu, i u tom smislu dobar zvuk će svima prijati i svakog vaseg gosta raspevati i razigrati.

Dekorativna rasveta, napraviće fantastičnu atmosferu, a tu nudimo led osvetljenje i razne specijalne efekte, kao što je dim mašina.

Nas prostor je klimatizovan, sa ventilacijom, kapaciteta do 220 gostiju za sedenje, boravak u njemu je zaista prijatan. Posedujemo i velelepnu terasu sa predivnim pogledom na lepi plavi Dunav, kapaciteta do 100 gostiju ukoliko zelite da proslavite i doživotno pamtite vas poseban dan uz zalazak sunca na nasoj terasi …

Proslava 18 Rodjendana Zemun02
Proslava 18 Rodjendana Zemun04
Proslava 18 Rodjendana Zemun05
Proslava 18 Rodjendana Zemun06
Proslava 18 Rodjendana Zemun07
Proslava 18 Rodjendana Zemun09
Proslava 18 Rodjendana Zemun10
Proslava 18 Rodjendana Zemun11
Proslava 18 Rodjendana Zemun12
Proslava 18 Rodjendana Zemun13
Proslava 18 Rodjendana Zemun14
Proslava 18 Rodjendana Zemun15
Proslava 18 Rodjendana Zemun16
Proslava 18 Rodjendana Zemun17
Proslava 18 Rodjendana Zemun18
Proslava 18 Rodjendana Zemun19
Proslava 18 Rodjendana Zemun20
Proslava 18 Rodjendana Zemun21
Proslava 18 Rodjendana Zemun22
Proslava 18 Rodjendana Zemun23
Proslava 18 Rodjendana Zemun24
Proslava 18 Rodjendana Zemun25
Proslava 18 Rodjendana Zemun26
Proslava 18 Rodjendana Zemun27
Proslava 18 Rodjendana Zemun28
Proslava 18 Rodjendana Zemun29
Proslava 18 Rodjendana Zemun30

Usluge profesionalnog fotografa i kamermana, stoje vam na raspolaganju, a ukoliko na svom rođendanu želite i trubače – zašto da ne, i njih mozemo organizovati da uveličaju vaš poseban dan.

Parking mesta, uvek bitna u celoj priči, jer će vaši gosti doći svojim automobilima, zato je bitno da mogu bezbedno smestiti svoje vozilo, Mi nudimo praking prostor preko puta samog restorana.

Uz nasu pomoć proslavite vaš rodjendan na način koji cete zauvek pamtiti jer će zaista uz nas biti drugaciji . Proslavite ga u lepom okruzenju, veselom drustvu i prijatnom ambijentu.

Vaš rodjendan je samo vaš dan ! VI POŽELITE – MI ISPUNIMO !!!! Komletna organizacija do najsitnijeg detalja , vrhunska usluga I kvalitet su zagarantovani na nasem prostoru. Uz nas stvarate USPOMENE !

Kontakt informacije

Kontakt informacije

Casa Bianca Deluxe
Zemunski kej (hotel Jugoslavija)
Telefon: +381 64 021 5555
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 facebookinstagramyoutube